Home » Workshops
Op 24 november organiseert Levenswerk een workshop voor Ploetermoeders.
Deze workshop is geheel gericht op hoe overleef ik de drukke decembermaand!!
 
Voor meer informatie neem contact op met alda@levenswerk.eu
 
 
 
"Een goed lopend gesprek"
Dames, opgelet! De zomervakantie staat weer voor de deur! Voordat het zover is, willen Alda en Madeleine je uitnodigen voor een heerlijke ontspannende zaterdagochtend in het bos.  Neem even afstand van de dagelijkse beslommeringen, laat je partner de boodschappen doen en de kids aanmoedigen op het sportveld en doe met ons mee! Neem even de tijd voor jezelf!

We gaan een wandelcoaching-sessie doen door middel van een boswandeling, waarbij je in contact kunt komen met jezelf en de natuur. Hoe beleef jij de natuur om je heen en waarom? Wat raakt je in de natuur?  Dat zegt namelijk veel over jou.

 

We verzamelen bij Alda in Venray (Vossestaart 11) en lopen dan naar de Boschhuizen toe. In het bos gaan we een mooie wandeling maken, waarbij we onze aandacht bewust richten op de natuur om ons heen. We gebruiken wat we zien, horen, ruiken en voelen als spiegel/symbool om meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je op dat moment ervaart. Voel je je als een jonge eik of is je aandacht meer gericht op een fluitende vogel? Beleef de natuur om bewust te worden van jezelf.

Halverwege de wandeling drinken we koffie of thee, met iets lekkers erbij.

Voor wie?        Vrouwen die even wat tijd aan zichzelf willen besteden.

 

Waar?              We starten bij Alda in Venray en we lopen naar de Boschhuizen voor een wandeling.

 

Kosten:            € 30,- incl. BTW per persoon, en inclusief koffie/thee/flesje water met versnapering.

 

Wat nog mee?

 

Doe makkelijke wandelkleding aan. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn, we doen het rustig aan! Ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

 

Schrijf je in op www.mathein.com of op www.counselingpraktijkelcorazon.tk, waar je ook meer info kunt lezen over Alda en Madeleine.

 

Kom in beweging, ontspan in de natuur en kom tot jezelf!

 

  

Workshop Spiegeltje, spiegeltje aan de binnenkant....

Je zelfbeeld bepaalt vaak wat je wel en wat je niet doet.  Je kunt heel positief of heel negatief over jezelf denken en dat beïnvloedt je gedachten of gedrag weer.

Tijdens de workshop Spiegeltje, spiegeltje aan de binnenkant... gaan we op een eerlijke manier naar onze unieke 'binnenkant'  kijken! 

Schoonheid zit van binnen, is een veel gehoorde kreet. Wat bedoelen we daar nu eigenlijk mee? Je ziet jezelf elke dag in de spiegel, hoe zit het nu met je innerlijk? Alda wil jullie op een creatieve manier laten kijken naar je unieke ik. Je mag er zijn!

Voor wie: deze interactieve workshop is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die naar zichzelf willen en durven kijken. Hiervoor is wel lef nodig!

Interesse in een van deze activiteiten? Neem contact op met cpelcorazon@gmail.com of bel 06 10 29 22 05