Home » Wat vinden anderen van Alda?

Wat vinden anderen van Alda?

 

Via de praktijkondersteuner van mijn huisarts ben ik doorverwezen naar Alda.

Door de ervaringsdeskundigheid van Alda voelt ze me goed aan en begrijpt ze precies wat ik bedoel. Ik heb hierdoor weinig woorden nodig om dingen uit te leggen en dat is heel prettig.

Alda heeft me erg goed ondersteund en begeleidt tijdens de terugval in mijn eetstoornis. Grenzen aangeven en grenzen stellen is door mijn perfectionisme en controle drang erg moeilijk. Hierdoor is het fijn dat Alda er voor me is en me hierbij helpt.

Ook heeft Alda als contactpersoon gefungeerd tussen mij en mijn werkgever. Door haar begeleiding kon ik makkelijker herintreden in mijn werk, wat voor mij een erg moeilijk punt was.

Alda is voor mij een grote steun geweest in de periode dat ik het moeilijk had.

Ik kon op haar bouwen en vertrouwen, doordat ze aangaf altijd voor me klaar te staan. Dit was voor mij een veilig en prettig gevoel.

Alda bedankt voor al je steun de afgelopen tijd!

 

 


Ik heb Alda leren kennen via mama. Alda komt naar ons thuis toe, dat vind ik heel fijn. Ook heb ik een werkboek waren ik opdrachtjes maak en van alles in kan lezen. We doen samen ook gezellige dingen zoals; wandelen met haar hond, een spelletje, kletsen, en we zijn samen ook naar Aardbeienland geweest. Dat was super gezellig! Zo is opletten op mijn gewicht lang niet zo moeilijk als dat het eerst was.
Anne, 9 jaar

 

 

Ik heb Alda leren kennen via een vriendin en omdat ze met haar opleiding bezig was en iemand nodig had om mee te oefenen dacht ik, dat komt mooi uit, ik was erg in gewicht aan gekomen, gestopt met roken, baan kwijt geraakt en ze hebben Reumatoïde Artritis ontdekt dus dat was ff een flinke domper in 1 jaar tijd en zat dus even helemaal niet lekker in mijn vel. Ik merk dat ik me er steeds beter door Alda ga voelen en heb er erg veel aan, al ben ik er nog niet maar ik voel me stukken beter dan voorheen.  Alda je straalt rust uit en ik heb erg het gevoel dat we elkaar goed aanvoelen, en voel dan ook alle begrip van jouw kant uit. Bedankt voor je luisterend oor en je steun.


 

Trouwens die Jassentechniek heeft me ook erg goed gedaan al had ik daar weinig van verwacht, maar ik straalde enorm erna zei iedereen en zo voelde ik me ook, dus misschien nog maar wat jassen uitgooien eerdaags.

N.N.

 

Ik heb Alda leren kennen door een kliniek voor eetstoornissen die mij doorverwees naar haar. Ik was al een lange tijd op zoek naar een passende therapie voor mijn eetstoornis maar het was allemaal OF te ver weg of ze konden mij niet helpen en gelukkig kon Alda dat wel! Sinds april 2011 begeleidt Alda mij en het voelde voor mij al vanaf de kennismaking erg vertrouwd en kon daardoor ook meteen heel erg open zijn en alles kwijt aan haar.

Ook is het erg fijn dat Alda naar mijn huis komt waardoor ik in mijn vertrouwde omgeving alles kwijt kan en wanneer ik het moeilijk heb kan ik ook mijn ei kwijt via de mail zodat ik er niet nog langer mee hoef rond te lopen en krijg vrijwel meteen altijd reactie!

Ik heb nog een lange weg te gaan maar weet zeker dat het met behulp van Alda allemaal wel gaat lukken!!

Desiree, 23 jaar